Instructie nieuwe website en app

Instructie nieuwe website en app
We zijn al een poosje met de voorbereiding bezig voor een nieuwe website en telefoon app. We zijn bijna klaar. De laatst stap is om leiders en andere geïnteresseerden een instructie te geven. In de app kun je namelijk echt heel veel voor je team regelen.
Beste leiders,
 De website, app en tv-app zijn ingericht en we willen graag streven om 1 maart 2020 de website officieel in gebruik te gaan nemen. Om voornamelijk de jeugd-teams ook hier plezier en gebruik van te laten maken zal er in de maand februari op alle maandag-avonden van 19:00 t/m 21:00 hier een presentatie/training worden gegeven in de kantine.
Tijdens de presentatie/training zal de volgende punten ter sprake komen. Account voor eigen team t.b.v. inloggen CMS voetbalassist Uitslagen bijhouden Wedstrijdverslagen maken Opstelling maken Vertrek en verzameltijden De training is bedoeld voor de leiders, maar iedereen is welkom om meer te weten te komen over de nieuwe website, app en tv-app. Zorg ervoor dat je de clubapp van voetbalassist hebt geïnstalleerd op je telefoon of tablet: 
Voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=va.clubapp&hl=nl 
Voor iOS: https://apps.apple.com/nl/app/voetbalassist-clubapp/id794352465
vv Oeverzwaluwen

Landelijk nieuws

Reacties